Festival Sing & Play

Festival Internacional de Cors Sing & Play

Aquesta edició del Festival Internacional de cors Sing & Play d’Alsàcia tindrà lloc al juny. Com el seu nom indica, tindrà lloc a Alsàcia, regió situada al nord-est de França, fronterera amb Alemanya i Suïssa.

La història d’Alsàcia ha estat molt agitada en els dos darrers segles, ja que la regió ha estat alhora francesa i alemanya. La seva vinculació a Alemanya del 1870 al 1919, un període important i dinàmic, és potser el que més ha influït en la identitat actual d’Alsàcia, que difereix de les altres regions franceses en molts detalls i en aquesta barreja de cultures.

Potser com a reacció a aquestes successives convulsions, Alsàcia ha sabut mantenir-se aferrada a les seves tradicions i ha pogut conservar el patrimoni regional. El mateix passa amb la pràctica del cant. Així, a la seva cultura es troben moltes melodies típiques cantades per joves i grans al llarg dels segles. Es canten en família, a la feina, però sobretot en nombroses festes tradicionals o locals.

Aquesta tradició del cant ha estat l ́espai de cultiu de nombrosos cors i grups musicals, i fa d’Alsàcia un escenari perfecte per al Festival Internacional de Cors Sing & Play d’Alsàcia.

Tot i això, la regió és plena d’altres tresors per descobrir durant la teva estada, com per exemple seguint la famosa ruta del vi en aquest lloc de vinyes.

DIA 1

Arribada a Alsàcia a la tarda o a la nit. Check-in a l’hotel. Sopar en restaurant i nit a l’hotel.

DIA 2

Després d’esmorzar, sortida per a una excursió a Colmar. Visita guiada de Colmar. Dinar pel vostre compte. A la tarda, tornada a Estrasburg i preparació del concert. Concert de l ́amistat juntament amb un cor local seguit d ́una convivència. Nit a l’hotel.

DIA 3

Després d’esmorzar, sortida per a una visita guiada d’Estrasburg seguida d’un creuer pel riu Ill. A la tarda, concert de cloenda juntament amb els altres participants. Sopar de comiat juntament amb els altres cors i grups musicals a un restaurant típic i emblemàtic d’Estrasburg. Nit a l’hotel.

DIA 4

Esmorzar a l’hotel i check out. Possibilitat d ́organitzar un acompanyament de missa així com visites addicionals o també un recorregut per la ruta del vi.

Visita del castell “Haut Koenigsburg”

El famós castell alsacià és un dels llocs de visita obligada a Alsàcia, enfilat en un turó d’uns 800 metres d’alçada. Ofereix una vista panoràmica fantàstica del camp alsacià.

Entrada i visita guiada: preus a consultar.

Excursió Riquewihr, Kaysersberg, Ribeauvillé, Eguisheim:

Sovint es consideren els pobles més bonics d’Alsàcia. Descobriu Eguisheim, una petita ciutat medieval, Kaysersberg, que va guanyar el premi “poble favorit de França” el 2017, Ribeauvillé i els seus 3 castells o Riquewihr, on s’ensuma l’ànima de la vinya… una excursió que us permetrà fer fantàstiques fotos de colorides cases amb entramat de fusta.

Per visitar sol o acompanyat d’un guia: preu a consultar.

Altres serveis:

Sopar de cloenda, nits addicionals i trasllats locals: a petició.

Informació del festival

Dates: Aviat noves dates

Durada: 4 Dies – 3 Nits

Lloc: Alsàcia

Demana informació a través d'aquest formulari!